OVER ONS

OVER ONS

Voor de studenten SEW

Socio Economica richt zich hoofdzakelijk op het verbeteren van de studententijd van studenten Sociaal-Economische Wetenschappen. Deze jonge richting ligt tussen de Faculteit Sociale Wetenschappen en de Faculteit Bedrijfswetenschappen & Economie.

Als studentenvereniging ogen wij op twee doelen. Ons eerste doel is het ondersteunen bij de studie van de student. Ten tweede proberen we hem voldoende ontspanning aan te bieden.

Sociaal Economische Wetenschappen

Studiegewijs ondersteunen

Het feit dat de richting SEW tussen twee faculteiten ligt geeft als voordeel dat wij over een brede waaier aan vaardigheden beschikken. Doorheen de jaren was vast te stellen dat het niet altijd even gemakkelijk was om dit praktisch te organiseren. Met Socio Economica proberen wij in te springen daar waar moeilijkheden ondervonden worden. Zo geven wij infosessies over het samenstellen van persoonlijke studieroosters, organiseren wij wekelijks gratis bijles en veel meer. 

Ontspanning

Door ons groot aanbod aan activiteiten, en de diversiteit hiertussen kunnen alle studenten bij ons terecht. We hechten er dan ook belang aan dat studenten genieten van hun studententijd. Studenten kunnen deelnemen aan onze cultuuractiviteiten, sportactiviteiten of festiviteiten. 

Meet the new team!

Open, gezellig, écht leuk