STUDIE

Studie

Studiegewijs ondersteunen

Op vlak van studie zetten we ons in om de studenten Sociaal-Economische Wetenschappen zo goed mogelijk te begeleiden doorheen hun studies. Dit doen we aan de hand van infosessies en gratis bijlessen wiskunde.

 Alle info over de gratis bijlessen kan je terugvinden in de Facebookgroep. Hierin staan oefeningen, oplossingen, vragen van medestudenten, … Voeg jezelf zeker toe!

 

Onze tutoren staan altijd ter beschikking om jullie te helpen met alle studiegerelateerde vragen. Je kan de tutoren contacteren via Facebook (Lisa Potters & Hanne Van Roeyen ) of via het e-mailadres (tutor@socioeconomica.be)!

Bijles wiskunde

Wekelijks geven onze tutoren gratis bijles wiskunde. Tijdens deze sessies maken ze samen met de studenten extra oefeningen om het moeilijke vak wiskunde onder de knie te krijgen. Voeg je toe aan onze Facebookgroep!

De bijlessen in het eerste semester gaan telkens door op dinsdag van 12u30 tot 14u en in het tweede semester telkens op woensdag van 13u tot 14u30. Deze bijlessen zullen plaatsvinden in ‘Zomaar een dak’.

! Let op: omwille van COVID-19 kan de locatie wijzigen ! Voor meer info houd je best de bijlesgroep op Facebook in de gaten.