PARTNERS

PARTNERS

Swapfiets

Swapfiets is het eerste fietsabonnement ter wereld! Voor een vast bedrag per maand, krijg je van ons een Swapfiets. Wij zorgen dat-ie het altijd doet. Gaat je swapfiets stuk? Bel, app, mail ons of gebruik onze app! We repareren je Swapfiets waar en wanneer je wil. Als we hem niet binnen de 10 minuten kunnen repareren, dan wisselen we hem voor een andere fiets, dat noemen we Swappen!

STUDANT

Studant vzw wordt bestuurd door een groep enthousiaste studenten. Ons doel is kwalitatieve en betaalbare studiebegeleiding aanbieden aan studenten uit het hoger en secundair onderwijs.

TOPdesk

TOPdesk biedt flexibele standaardsoftware voor de servicemanagement-markt, evenals trainingen en consultancy. Onze tool is ontwikkeld op basis van ITIL-principes en ondersteunt uw dienstverlenende afdelingen in hun dagelijkse werk.

Randstad

Randstad Young Talents is al sinds 2012 actief in studierelevante bijbanen en startersbanen. We slaan een brug tussen het bedrijfsleven, jobstudenten en jonge starters. Als student via Young Talents doe je ervaring op in studierelevante jobs, bouw je aan je netwerk en je cv en ben je op deze manier beter voorbereid op het bedrijfsleven. Als starter op de arbeidsmarkt word je begeleid naar een eerste job die optimaal aansluit bij je studie. Daardoor zit je beter op je plaats en sta je sterker aan het begin van je carrière.

PZ Onsite

Deze getalenteerde HR professionals staan op elk moment voor u klaar: tijdelijk of voor een langere periode, voor operationele hulp of voor zuiver advies. Payroll, recruiting, training & development – allemaal processen die cruciaal zijn voor de toekomst van uw bedrijf. Allemaal processen die meer impact hebben als ze in handen liggen van de juiste HR professionals. En die brengt PZ tot bij u.

Launch

Word ontdekt door het bedrijf van je dromen via Launch. Alle boeiende evenementen, stages en jobs op één digitaal platform. Maak een gratis profiel op Launch om al je verwezenlijkingen, vaardigheden en ambities onder de aandacht van bedrijven te brengen.