PARTNERS

PARTNERS

STUDANT

Studant vzw wordt bestuurd door een groep enthousiaste studenten. Ons doel is kwalitatieve en betaalbare studiebegeleiding aanbieden aan studenten uit het hoger en secundair onderwijs.

TOPdesk

TOPdesk biedt flexibele standaardsoftware voor de servicemanagement-markt, evenals trainingen en consultancy. Onze tool is ontwikkeld op basis van ITIL-principes en ondersteunt uw dienstverlenende afdelingen in hun dagelijkse werk.

Randstad

Randstad Young Talents is al sinds 2012 actief in studierelevante bijbanen en startersbanen. We slaan een brug tussen het bedrijfsleven, jobstudenten en jonge starters. Als student via Young Talents doe je ervaring op in studierelevante jobs, bouw je aan je netwerk en je cv en ben je op deze manier beter voorbereid op het bedrijfsleven. Als starter op de arbeidsmarkt word je begeleid naar een eerste job die optimaal aansluit bij je studie. Daardoor zit je beter op je plaats en sta je sterker aan het begin van je carrière.

PZ Onsite

Deze getalenteerde HR professionals staan op elk moment voor u klaar: tijdelijk of voor een langere periode, voor operationele hulp of voor zuiver advies. Payroll, recruiting, training & development – allemaal processen die cruciaal zijn voor de toekomst van uw bedrijf. Allemaal processen die meer impact hebben als ze in handen liggen van de juiste HR professionals. En die brengt PZ tot bij u.

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons via ons contactformulier.